Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Αγαπώ να μαγειρεύω!
Αγαπώ παθιασμένα το γλυκοπράσινο χρώμα του ελαιολάδου, τη μυρωδιά της ρίγανης, την αίσθηση των ευάλωτων υλικών στα χέρια μου λίγο πριν γίνουν συστατικά δημιουργίας.
Αγαπώ να μαγειρεύω κι αγαπώ να γεύομαι και να μαγεύομαι με κλειστά μάτια, με ανοιχτά μάτια, με τον αγαπημένο μου, με παιδιά, με φίλες και φίλους, με όσους αγαπούν τη μαγειρική και τις γεύσεις!
Κάθε εμπειρία είναι μια μοναδική τελετουργία ακόμα κι όταν πρόκειται για μια τακτικά ή και καθημερινά επαναλαμβανόμενη πράξη!
Μια εμπειρία που κάνει κάνει τον χρόνο μας πιο ποιοτικό και τη ζωή μας καλύτερη! Πολύχρωμη! Συγκινητική!  Δημιουργική!
Γιατί η μαγειρική είναι δημιουργία! είναι μαγεία! είναι απόλαυση! κρύβει εκπλήξεις! μας φέρνει κοντά με όσους αγαπάμε και όσους μας αγαπούν! μας κάνει καλύτερους ανθρώπους, τον νού και το σώμα μας.
Αγαπώ να μοιράζομαι!
Αγαπώ να μοιράζομαι σκέψεις, στιγμές, συναισθήματα, εμπειρίες και συνήθειες! να μοιράζομαι τα δικά μου και όσων αγαπούν να μοιράζονται, τα δικά τους!
Αγαπώ να μοιράζομαι συνταγές, στιγμές και εμπειρίες μαγειρικές! παντού! δεν θυμάμαι να ήμουν ποτέ σε κάπόιο μέρος που να μην χωρούσε μια κουβέντα για μαγειρική, για γεύσεις.
Δεν θυμάμαι καμιά φορά να σκεφτώ..."τι θα μαγειρέψω σήμερα" χωρίς να χαμογελώ γιατί κάθε φορά αυτό δεν εναι μια απλή ερώτηση! Κάθε φορά αυτό είναι μια απόλυτη πρόκληση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου